Echipa Noastră de Profesioniști

Ana Tudose, Partener

Bucuresti, Romania

Ana Tudose, fondator al PERFECT COMPREST S.R.L.,are peste 30 de ani experienta in domeniul financiar-contabil. Administreaza si reprezinta societatea in relatiile cu partenerii. A ocupat pozitii importante in diverse companii,  avand cunostinte profunde  ale mediului financiar si de afaceri din Romania. Este expert contabil,auditor financiar,consultant fiscal. Telul activitatilor sale este excelenta in serviciile prestate,adaptate la cerintele fiecarui partener, in functie de domeniul de afaceri al acestora.


Emilia McNair, MBA Partener

Dallas, Texas

Emilia McNair conduce biroul din Dallas, Texas a Perfect Comprest SRL. Ea ajută firmele care doresc să facă afaceri în România și acționează ca o extensie a biroului din Bucuresti pentru clientii cu birourile de acasă pe bază de SUA. Emilia a primit un master in Business Administration în Management Strategic de la University of North Texas, și o Bachelors în Business Administration de la aceeași instituție. Emi dispune de o gamă largă de experiență în marketing corporativ și de management de brand într-un mediu agenție.


John McNair

Dallas, Texas

John aduce experienta in corporate finance, imobiliare și energie pentru a Perfect Comprest SRL. John se ocupă de dezvoltarea afacerilor și a relațiilor cu clienții pentru firma. El este, in prezent un partener cu un dezvoltator Dallas pe bază de energie eoliană, care detine mai multe centrale eoliene în curs de dezvoltare din West Texas. John, de asemenea, deține și operează afaceri bazate pe agricultură cu exploatații de teren din Texas.